Slet din konto og dine data

Senest opdateret: 2026-09-22

Du kan selv slette din Look AI-konto og de data, der hører til den, inde i appen. Denne side viser trinene, fortæller, hvad der slettes, hvad der gemmes og hvor længe, og forklarer, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan bruge appen.

Appen

Look AI udgives af Better Life With Apps. I App Store og Google Play hedder den „Frisurer AI: Prøv Hårfarve“ (i engelsksprogede butikker „Hairstyle Try On AI: Haircut“, på tyrkisk „Saç Modeli Deneme AI: Kesim“); på din telefon vises den som Look AI.

Du skal ikke oprette dig. Første gang du åbner appen, opretter den automatisk en konto til din installation uden at bede om dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer eller en adgangskode. Dine kreditter og køb er knyttet til den konto.

Det er dine looks ikke. De gemmes kun på din telefon: vores server sletter din selfie, så snart det look, der er lavet ud fra den, er færdigt, og sletter de færdige looks, når appen har gemt dem på din telefon, senest inden for et døgn.

Før du starter: opsig et eventuelt abonnement

Når du sletter din konto, opsiges et abonnement ikke. Det er Apple eller Google, der fakturerer det, så det kan kun opsiges på din butikskonto:

Hvis du sletter kontoen uden at opsige abonnementet, bliver butikken ved med at opkræve betaling ved hver fornyelse. Sletning af kontoen giver ingen refusion af betalinger eller af ubrugte kreditter. Fakturering og opsigelse er beskrevet i sin helhed i brugsvilkårene.

Slet din konto i appen

Sletningen fjerner dine looks fra din telefon, og vi har ingen kopi, vi kan give dig tilbage. Før du går i gang, så åbn hvert look, du vil beholde, og tryk på Download for at gemme det i dine billeder.

  1. Åbn Look AI, og tryk på Indstillinger i bjælken nederst på skærmen.
  2. Rul ned til Dine data, og tryk på Slet mine data.
  3. Læs bekræftelsen, og tryk på Anmod om sletning.

Appen logger derefter ud, sletter det, den har gemt på din telefon – dine looks, billederne under fanen Billeder, dine svar i introduktionen, din tilladelse til AI-behandling og dit valg om analyse – og vender tilbage til sin første skærm. Fra det øjeblik kan kontoen ikke længere bruges. Hvis appen i stedet viser en fejl, så tjek din forbindelse, og prøv igen.

Indstillinger kan først åbnes, når appens introduktion er gennemført, og introduktionens sidste trin beder om et billede af dit ansigt. Hvis appen starter med introduktionen – for eksempel efter en geninstallation – og du helst ikke vil tilføje et billede, eller hvis det trin beder dig vælge et abonnement, så anmod i stedet om sletning via e-mail.

Hvad der slettes, og hvornår

Så snart du bekræfter, tilbagekaldes alle login på kontoen, det notifikationstoken, din telefon har registreret hos os (og som bruges til at give dig besked, når et look er klar), slettes, og appen sletter sine data på din telefon som beskrevet ovenfor.

24 timer senere sletter vores systemer:

Sletningen kører automatisk, når de 24 timer er gået. Hvis en teknisk fejl kommer i vejen, forsøges den igen, og vi gennemfører den inden for 30 dage efter din anmodning. Looks, du allerede har gemt i dit fotobibliotek, er dine egne kopier; dem fjerner appen ikke.

Hvad der gemmes, og hvor længe

Gemmes uden automatisk slettedato

Gemmes i en begrænset periode

Ikke omfattet af sletningen

Hvis du også vil have nogen af disse registreringer slettet, så skriv til os som beskrevet under Andre henvendelser om privatliv.

Slet enkelte looks, og behold kontoen

Du behøver ikke at slette hele kontoen for at fjerne et look. Åbn det fra Dine looks på startskærmen eller fra fanen Historik, tryk på Flere handlinger øverst på skærmen, vælg Slet fra historik, og bekræft med Slet. Looket fjernes fra din telefon og skjules på vores server; det kræver internetforbindelse.

Hvis du vil fjerne et billede af dig selv fra fanen Billeder, så åbn det, og tryk på sletteknappen øverst (Fjern fra samlingen). Billedet slettes fra din telefon; de looks, du har lavet med det, bliver.

Hvis du har afinstalleret appen eller ikke kan bruge den

Afinstallation fjerner alt, hvad appen har gemt på din telefon, også dine looks. Den sletter hverken kontoen eller de registreringer på vores servere, der er beskrevet ovenfor, og den opsiger ikke et abonnement.

Hvis du geninstallerer på den samme telefon eller tablet, bliver du normalt forbundet med den samme konto igen: appen gemmer et id for din installation, som overlever fjernelsen (på iPhone og iPad i iOS-nøgleringen; på Android afledes det af et id, som systemet tildeler appen på den enhed). Dine kreditter og dit abonnement kommer med tilbage, men dine looks gør ikke. Efter en geninstallation starter appen igen med sin introduktion, så trinene i appen ovenfor virker først, når du har gennemført den.

Hvis du ikke vil det, hvis enheden er blevet nulstillet eller udskiftet, eller hvis du slet ikke kan åbne appen, så anmod i stedet om sletning via e-mail.

Anmod om sletning via e-mail

Hvis du ikke kan bruge trinene i appen, så skriv til privacy@blwapps.com med emnet „Slet min Look AI-konto“, og oplys:

Kontoen indeholder hverken navn, e-mailadresse eller telefonnummer, så din e-mailadresse alene fortæller os ikke, hvilken konto der er din. Et ordrenummer fra butikken er den oplysning, vi kan matche med en konto. Hvis intet af det, du sender, gør det muligt for os at identificere kontoen, skriver vi det i vores svar i stedet for at slette en konto, der kan tilhøre en anden.

Vi svarer inden for 30 dage efter at have modtaget din anmodning. Når vi har identificeret kontoen, sletter vi den som beskrevet på denne side og bekræfter det via e-mail. Send os ikke et billede af dig selv for at bevise, hvem du er: vi kan ikke matche ansigter med konti, og vi gemmer ikke billeder.

Andre henvendelser om privatliv

Sletning er én af flere rettigheder, du har. Du kan også anmode om en kopi af dine data, om berigtigelse eller om begrænsning af behandlingen eller gøre indsigelse mod behandlingen, og du kan bede os om at slette registreringer, der er nævnt under Hvad der gemmes; vi fortæller dig, hvad vi kan slette, og hvorfor vi beholder det, vi ikke sletter. Skriv til privacy@blwapps.com; oplysningerne om identifikation og svarfrist ovenfor gælder. Privatlivspolitikken forklarer, hvilke data vi har, og hvorfor.

Kontakt

Anmodninger om sletning og privatliv: privacy@blwapps.com
Generel support: support@blwapps.com